Licensering af opfindelser fra KU – Københavns Universitet

Københavns Universitets Erhvervsportal - samarbejde med erhvervslivet
Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Info til virksomheder > Licensering

Licensering af opfindelser fra KU

Via Københavns Universitets Tech Trans Kontor kan I som virksomhed sikre jer adgang til udnyttelse af KUs opfindelser - og dermed få værdifuld ny teknologi og viden overført til jeres virksomhed.

Københavns Universitet tilbyder adgang til Commercial Deals (beskrevet på engelsk) og  Easy Access IP Deals, der giver virksomheder og enkeltpersoner gratis licensaftaler til visse opfindelser. Du kan finde Easy Access aftalerne her (beskrevet på engelsk). Du kan læse mere om de to koncepter på vores engelske del af hjemmesiden ved at følge dette link.

Vi tilbyder en bred portefølje af teknologier, som ofte er søgt patenterede. Ud fra jeres ønske sammensætter vi en liste over teknologier, som er relevante for jeres virksomhed, og sender jer en projektbeskrivelse for de relevante teknologier.
I har efterfølgende mulighed for at mødes med opfinderne bag de enkelte teknologier for en uddybende præsentation og KUs Tech Trans Kontor vil forestå en eventuel forhandling.

Se mere i boksen til højre og kontakt KUs Commercial Officers for at modtage en liste over teknologier, KU aktuelt ønsker at udlicensere.

Hvis I ønsker at få adgang til at udnytte en bestemt teknologi, tilbyder KU normalt en eksklusiv eller simpel licens. Ved en licens kan vi deles om den risiko, der næsten altid er forbundet med at tage nyopfunden teknologi i brug. Prisen for licens til værdifuld viden varierer alt efter, hvilket område I bevæger jer inden for, ligesom teknologiens art, modenhed og potentiale også spiller ind.